• norges største hobbybutikk
  • fri frakt over 1000.-
  • rask levering

Konfirmasjonstiden er her, og mange konfirmanter skal feires i helgene fremover. Her kommer inspirasjon til et enkelt og flott guttekort med stripemosaikk-teknikk, glittertape og die-cuts.

Vi tar en nærmere titt på hvordan du enkelt kan løse det å lage et konfirmasjonskort selv!

24.04.2017
Les mer

Her kommer vi med nok en gratis oppskrift på kluter som er designet av vårt designteam medlem Sissel Anita til våre kunder.

Denne gangen en herlig påskegul klut i enkelt mønster som de fleste klarer å strikke. Strikk en liten klut og gi bort hjemmelaget såpe samtidig, eller legg ved en liten oppvaskkost som det "lille ekstra". Flott gave til en man bryr seg om.

07.04.2017
Les mer

Delbare julekuler er morsomme å lage, og her er det kun fantasien som hindrer en. Iallefall om vi ser på hva vår designer Kirsten Hyde får til.

Sjekk ut denne flotte julekulen med julelandskap inni, og se hva hun har brukt for å lage denne herlige julekula med fuglehus og kongler.

11.12.2016
Les mer

La barna få lage sine egne julegaver til foreldre, besteforeldre, tanter og onkler, eller til noen helt andre som fortjener en hjemmelaget gave fra barna.

Vi har porselenspenner og glasspenner i alle farger, med glitter og metallik farge. Tusjene kommer også i forskjellige sett og som gavepakke!

11.12.2016
Les mer

Hvorfor ikke gi bort små gaver med små fristelser i? Den perfekte gave til de som har alt, og til de som får en liten oppmerksomhet nå i juletida.

Cellofanposene kan enkelt dekoreres med små klips i gull og sølv som gjør gaveinnpakkingen flott og elegant, og her kan man også pynte med matchende bånd.

10.12.2016
Les mer

Vi har utarbeidet noen enkle STRIKKEOPPSKRIFTER på julekuler i vår Merino Ull kvalitet fra Svarta Fåret. Dette for å vise hvor fleksibelt dette garnet er, og hvor søte julekulene blir. Vi har pr dags dato 10 forskjellige farger av dette garnet, og det er i utgangspunktet mest brukt til strikkede babyklær.

09.12.2016
Les mer

For noen uker siden så kom det inn ei kjempe hyggelig dame som ønsket å kjøpe litt decoupage lim for lys, og hun fortalte at dette var til juleverksted på SFO der hun jobbet. Det er ingen hemmelighet at vi her på HOBBYKUNST Norge syns det er kjempe gøy at barna er kreative, og får utfolde seg på det kreative plan. Og vi ble så nysgjerrige på resultatene at vi spurte veldig pent om vi fikk lov til å se noen bilder i etterkant.

09.12.2016
Les mer

Engler hører julen og juletiden til, og vi har designet vår egen lille engel med hjelp av Merino Ull fra Svarta Fåret, en heklenål og litt pynt som en liten engel trenger!

Se hvordan du lager den her!

20.11.2016
Les mer

Vi introduserer med dette enda en ny garnkvaltiet hos HOBBYKUNST, og vi fortsetter å utvide vårt sortiment på garn fra Svarta Fåret. Svarta Fåret er en garnprodusent fra Sverige og som utvikler sine egne strikkeoppskrifter i populær skandinavisk stil og design.

Dette nye garnet som heter Pearl er kjempe flott til å strikke alt fra interiørting som puter og tepper, til gensere, skjerf og sjal. Selve garnet inneholder små hvite perler som gjør at strikketøyet får et ekstra flott særpreg.

15.11.2016
Les mer

Vi har vært så heldige å få besøk av Rhea og Angie fra Little Darlings, og i denne artikkelen ønsker vi å presentere Rhea som også er grunnleggeren bak Passionate Paper Creations og en av USA's dyktigste Copics fargeleggere.

Sett av helgen 22.-23. oktober, da braker det løs med Copics fargleggingskurs med Rhea.

04.10.2016
Les mer

Her har du en gratis strikkeoppskrift på håndlaget klut som tar seg godt  ut som vertinnegave, gave til en venninne som har alt eller som dekor i sitt eget kjøkken. Klutene er strikket av "Summer Cotton" - bomullsgarn fra Svarta Fåret.

06.09.2016
Les mer

Vi er stolte over å ha Poppydesigns plannere som del av vårt sortiment, og med norske tekster og flott design så tror vi disse to kalenderne virkelig vil falle i smak hos dere som elsker Planners & filofaxing.

Sarte farger, flotte former og ikke minst norske tekster slår virkelig inn her hos Hobbykunst, og snart kommer det innsett til kalenderen som kan gjøre planleggeren enda mer tilpasset deg som bruker.

13.08.2016
Les mer

Vi har designet ny gratis strikkeoppskrift på kjøkkenkluter, og vi har som alltid brukt vårt favoritt garn "Summer Cotten" fra Svarta Fåret. I løpet av høsten kommer vi med flere oppskrifter på dette fantastiske bomullsgarnet.

30.07.2016
Les mer

Bli din egen smykkedesigner, og støp de mest fantastiske rustikke smykker du kan tenke deg! Enkelt er det også, og du trenger ikke masse utstyr!

19.07.2016
Les mer

Vi er i gang med nye strikkemønster til kluter, og Hobbykunst ønsker å dele disse flotte strikkeoppskriftene som Sissel Anita designer.

Klutene er designet med enkle mønster som gjør at alle kan klare dette, og det å strikke sine egne kluter er jo en perfekt kreativ aktivitet for årstiden vi er på vei inn i!

28.05.2016
Les mer

Vi har gått litt frem og tilbake mellom å ha et godt utvalg garn til å ha nærmest ingenting, og nå har vi bestemt oss! Vi ønsker å være din hovedleverandør på hobby, og har derfor fra mai 2016 begynt å ta inn bomullsgarn til kluter og små hobbyprosjekter.

Vi har ved flere anledninger vært i snakk med Svarta Fåret, og har egentlig lenge ønsket å ta inn garnkvaliteter fra denne produsenten. Nå har vi tatt første steget, og du skal ikke se bort i fra at det kan komme flere kvaliteter etterhvert...!

28.05.2016
Les mer

Et steg for steg kurs på en innbundet notatblokk som du kan gi bort som vertinnegave, gave til en som har alt eller som bursdaggave til familie og venner.

Enkel, grei og flott gave som du kan lage på ikke altfor lang tid, avhengig av hvor mye du pynter!

26.03.2016
Les mer

Her kommer litt PLANNER INSPIRASJON - og jeg håper at jeg ved å legge ut denne enkle inspirasjonen på pynting av kalender side, kan inspirere mange begynne å gjøre det samme!

I denne artikkelen er det brukt Simple Stories Carpe Diem planner, samt et av de nye klistremerke arkene fra samme produsent.

17.02.2016
Les mer

Lag dine egne bordkort helt etter din egen stil og smak!

Gjør det enkelt og bruk det som det er, eller pynt på din egne måte! Mange muligheter med dette bordkortet i kraftkartong.

16.12.2015
Les mer

Hjemmelagde julekuler er flotte julekuler enten om du har det på ditt eget tre eller om du har gitt dem bort i gave. Pynte juletreet ditt med julekuler i helt din egen stil, og i denne inspirasjons artikkelen ser du hvordan man kan pynte dem med matt krittmaling og glitter. Kjempe fine julekuler på en to tre!

09.12.2015
Les mer

Det skal være enkelt og gi et flott resultat, dersom man skal pynte vinduene for vinter- og julesesongen. Med windows snow fra Rayher, sjablong og en stubbe svamp kan du utføre jobben på kort tid og samtidig få et bra resultat.

Dette er så enkelt at tilogmed barna kan gjøre dette!

30.10.2015
Les mer

Er du glad i å ta mange bilder, og ikke helt vet hva du skal gjøre med dem? Blir de bare liggene på harddisken din, og sett på en sjelden gang?

Hva med å lage et album med bildene dine som du kan vise familie og venner? Her viser vi deg hvordan du enkelt kan lage ditt eget album på 1-2-3.

01.03.2015
Les mer

I fjor var det Loom Bands som var den store farsotten, i år er det My Beads som er trenden!

Pynt headphones til mobilen din, skolisser, lader eller bruk dem sammen med LoomBands. Enkelt, morsomt og veldig fargerikt!

28.04.2015
Les mer


Trenger du en oversikt over fargene på Distress blekk?

Her er en liten oversikt over de forskjellige fargetonene til Distress blekket som kan gi deg en pekepinn på hvilke toner som fargene har.

02.03.2015
Les mer

Hobbykunst og Design in Papers har gleden av å ønske Becky Higgins velkommen til Skandinavia for første gang.

Samarbeid lønner seg, og vi har slått oss sammen med svenskene for å få dette til! En sjelden sjanse for oss og for dere som driver med lommescrapping!

 

26.02.2015
Les mer

Wink of Stella Brush Tip Glitter Markers fungerer akkurat som en pensel men med ink og glitter.

23.01.2015
Les mer

Papirserien Blue Bay fra KaiserCraft er i avdempede fargetoner, delikat avstemt.
Fargene passer perfekt i denne kalde årstiden der vi begynner og drømme om sommeren og varme…

23.01.2015
Les mer

Bokstaver, ord og uttrykk er dekorativt, og ved hjelp av maskering bokstaver er mulighetene mange…

21.01.2015
Les mer

La oss forlate hverdagene og dra til Paris med sine blomstrende hager og idylliske bulevards...

16.01.2015
Les mer

Nå er det vinter og kaldt ute - hva passer vel da bedre enn å male et bilde med sterke, varme farger? Solo Goya Akrylmaling har en kremaktig konsistens, og kan påføres med pensel, spatel, svamp eller med sprute teknikk.

16.12.2014
Les mer

Perler tredd på stjernewire er dekorativt og enkelt å få til!

11.12.2014
Les mer

Doodle City er et raskt familiespill der man tegner veier og lager sin egen by.

11.12.2014
Les mer

Hvert år dumper det ned mange tusen julekort i postkassene i de tusen hjem. Og hvem synes vel ikke det er hyggelig med en hilsen til jul?

08.12.2014
Les mer

Sandnes Garn har sammen med Skappel kommet med nye farger i Skapperlgarnet Suri samt nye strikke oppskrifter.

05.12.2014
Les mer

Lag noen nostalgiske pyntekuler med vintagemotiv, glitter, decoupage og delbare plastkuler.

05.12.2014
Les mer

Det er alltid morsomt å lage sin egen julepynt, og våre delbare julekuler er perfekt til dette formålet!

De kan pyntes helt etter din egen smak og tålmodighet, og du kan enten gjøre det kjempe enkelt eller pynte med masse små detaljer.

04.12.2014
Les mer

Kreative barn er glad barn!

Vi foreslår kreative gaver til barna, der barn får utfolde seg og la fantasien fare løs enten det er med fimoleire, papir&tusjer eller noe helt annet! Vi har mange flotte gaver for kreative barn, og her har du noen av dem...

Håper du finner det som passer for ditt barn, og du kan se flere produkter her!

04.12.2014
Les mer

Deilig og luftig genser som er enkel å strikke.

03.12.2014
Les mer

Ingen ting er som et hjemlaget julekort. Men det er ikke alltid tiden streker til.. Hvis du likevel vil være kreativ og lage noe unikt finnes det løsninger: Lim på pynt som bånd, glitter, washi tape og smådekor på dine kjøpte julekort. Enkelt, stilig og morsomt.

 

18.11.2014
Les mer

Kjempe artig julekalender for barn - i herlige farger kan du dekorere din førjulstid med herlige motiver av snømenn. Ikke bare er den rask å lage, men innpakkingen er helt overkommelig i pris også!

Du trenger 3-4 stk ark pr kalender og 1 pakke med hvite poser - total kostnad kr 100,-.

15.11.2014
Les mer

Enten du skal lage en forseggjort juleklander, eller er ute etter en raskere variant, finnes det mange muligheter. Her har vi samlet noen ideer, fra de mer avanserte til enklere advents klandere.

17.11.2014
Les mer

Lag en mer forseggjort julekalender som kan stå fremme som årets flotte juledekorasjon!

Det flotte med denne er at den kan pyntes slik at den passer inn i ditt interiør, og samtidig gjøre nytten som julekalender med små overraskelser.

14.11.2014
Les mer

Enkel og rask julekalender for den som trenger å lage en julekalender i en fei! Det er alltid litt hastverk før 1. desember, og hvorfor ikke lage en julekalender som er rask å sette sammen?


Med denne julekalenderen kan du fokusere mer på gavene enn på selve kalenderen, men den er allikevel flott å se på og dekorativ gjennom juletiden!

14.11.2014
Les mer

Vi har tall til julekalender! Lag en personlig julekalender til en du er glad i. Tallene 1-24 finnes i mange varianter… 

10.11.2014
Les mer

Lag dine egne sokker med antiskli! Kjempe enkelt å påføre, og nå får du antiskli i herlige farger som matcher sokkene dine! Passer for både barn og voksne!


12.11.2014
Les mer

Ingen ting er som et hjemmelagd julekort. Nå har vi fått inn mange nye, lekre stempler med julemotiv for fargelegging.

11.11.2014
Les mer

Juletiden nærmer seg, og det er alltid koselig å gi bort en vertinnegave eller julegave som man har laget selv!

10.11.2014
Les mer

Adventslys – la deg inspirere! Desember nærmer seg og det er tid for å tenke på adventslys. Men bytt gjerne ut den tradisjonelle kransen – her følger litt inspirasjon

10.11.2014
Les mer

Kvelden før kvelden, Juleminner, Snø til jul… Tiddeligbom, Snømannen Kalle, Vinterstrikk… Dette er navn på ark i serien Stille Natt fra PapirDesign.

29.10.2014
Les mer

Spennende kurs med Elizabeth Elton! Brettekort kurs, Telyskort og merkelapper, Copics julekort og Copics fargeleggingskurs

20.10.2014
Les mer

Velkommen til HOBBYKUNST sin nye nettbutikk! Enklere å bruke fra nettbrett og mobiltelefon samt mulighet for faktura har vært sterkt i fokus.

24.09.2014
Les mer

Loom bands har vært populært over hele verden en tid – og har også tatt helt av i Norge! Med de fargerike gummistrikkene lages armbånd i alle mulige varianter og stiler. Ringer er også populært, og selv bikini og gensere kan lages med denne teknikken.

22.09.2014
Les mer

Det å dekorer porselen er enkelt - hvis du bruker transfer motiv! Resultatet blir personlig og unikt design.

20.06.2014
Les mer

Det nye "HOTTE" innen scrapbooking, art journaling og mixed media er akrylmalingen til Dina Wakley - vi har testet den!

25.06.2014
Les mer

Det er sommer og sol - og kjøkkenkluter strikkes i aller regnbuens farger. Det går i sterke farger og varierende mønstre. Hvorfor er det så populært å strikke kluter?

20.06.2014
Les mer

Det er ikke bare porselensmaleren som kan dekorere sitt eget porselen - se hvordan du enkelt kan lage din egen kopp, vaser eller servise!

28.06.2014
Les mer

Lær deg å overføre bilder på en enkel og grei måte! Alt du trenger er Foto transfer potch, en pensel og det du ønsker å overføre bilde på!

30.06.2014
Les mer