• NORGES STØRSTE HOBBYBUTIKK
  • FRI FRAKT OVER 1000.-
  • RASK LEVERING

Kakeform - Marihøne

Kakeform - Marihøne
Varenr.
W21053316
Pris
kr 124,50
Før
kr 249,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Kakeform - Marihøne
  • W21053316_1
  • W21053316_2
  • W21053316
Søt marihøneform i aluminium

Bakeinstruksjon

Fremgangsmåte for et godt resultat når du bruker Wilton kakeformer i aluminium.

Steg
1. Smør formen godt, formfett anbefales på det sterkeste. Dersom du får tak i formfett i gassbeholder, er disse å foretrekke. Pass på at hele formen dekkes nøye. ( Du kan også event. bruke vanlig margarin i stedet for fett, men da skal du bruke det som ikke er tilsatt salt.)
2. Sikt hvetemel i formen slik at det blir liggende som et tynt lag. Tøm formen for overflødig mel. Mel trengs ikke hvis man skal bake gjærdeig eller sukkerbrød i formene.
3. Hell røren i formen og stek etter anvisning. Etter at kaken er stekt lar du kaken hvile i ca 10 min. Velv deretter kaken på bakepapir, og den slipper da med en gang. Tyngre kakeslag som mandelbunner, nøttekaker og eplekaker kan trenge noe lengere tid før de slipper. La disse avkjøle seg litt lenger i formen før de vendes.
4. Hvis kaken hever seg ujevnt i formen, kan du skjære av "toppen" slik at den blir jevn på undersiden før den velves

Se også

Kakeform - Marihøne
Varenr.
W21053316
Før
kr 249,00
Pris
kr 124,50
Wilton: Fondant Trimmer
Varenr.
W71051
Før
kr 199,00
Pris
kr 99,50
Sprøyte munnstykke - Standard rund, tip #1
Varenr.
CAC4021
Før
kr 45,00
Pris
kr 22,50