• NORGES STØRSTE HOBBYBUTIKK
  • FRI FRAKT OVER 1000.-
  • RASK LEVERING

Betingelser

PRISER/BETALING
Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv mva.
HOBBYKUNST Norge tilbyr sikker betaling med Klarna Konto og Faktura, VISA og Mastercard.

FRAKT
Kjøp over kr 1000,- sendes gratis! (Ingen gebyr).
For kjøp under kr 1000,- tilkommer frakt på kr 129,-

Vi tar forbehold om voluminøse og tunge varer der reell frakt må påregnes.
Vi vil ta kontakt i de tilfellene dette er aktuelt.
For forsendelser til utlandet eller Svalbard gjelder egne rater, ta kontakt for tilbud.

MINSTEORDRE
Minste ordre er kr 0,-.
Det er dessverre kostbart å ekspedere små ordre. Varene skal plukkes fram, emballeres og pakkes, faktura må lages.
Vi ber derfor om forståelse for at vi må sette denne minimumsgrensen.

LEVERINGSTID
Normal leveringstid er fra 3-5 dager, avhengig av hvor du bor i landet.
Vi bestreber oss på å sende ut alle bestillinger senest dagen etter ordremottakelse.
I høysesong og rundt ferietider må noe lenger leveringstid påregnes.

LEVERING
Alle privat ordre sendes med PostNord. De samarbeider med en rekke utleveringssteder over hele landet som ofte har lange åpningstider og god beliggenhet. Det velges automatisk det utleveringsstedet som ligger nærmest leveringsadressen som er oppgitt. Hvis du har et ønske om utleveringssted, vennligst skriv dette i kommentarfeltet. Du vil motta en hentemelding på SMS (og eventuelt epost) om ditt utleveringssted når varene er klar for henting.

SPORING
Det sendes automatisk ut sporingsinformasjon på e-post eller SMS når varene sendes fra oss. Det er derfor viktig at du oppgir denne informasjonen korrekt slik at du kan følge forsendelsen.

UTSOLGTE VARER
Det kan forekomme at en vare ikke kan leveres selv om den står som tilgjengelig i nettbutikken. Dette kan skyldes flere grunner, blant annet at det bestilles større antall enn tilgjengelig beholdning, at flere kunder bestiller varene omtrent samtidig, feil i lagerbeholdningen etc. Vi bestreber oss hele tiden for å ha en så korrekt lagerbeholdning som mulig, og beklager de tilfeller hvor vi ikke klarer å levere alle varene. Ved eventuelle mangler vil vi i hvert tilfelle vurdere den totale ordren, og ta kontakt der vi mener det ikke er hensiktsmessig å sende varene.
Bruk gjerne kommentarfeltet ved bestilling hvis eventuelle mangler påvirker ditt ønske om varene. Be oss kontakte deg hvis ikke alle varer kan leveres om du ønsker dette! 

RESTORDRE
Vi opererer dessverre ikke med restordre i vår nettbutikk.
Varer som ikke kan levers må bestilles på nytt igjen.

ÅPNET KJØP/ANGRERETT
Ved kjøp i vår nettbutikk har du 14 dagers åpnet kjøp, dette følger av Angrerettsloven.
Det vil si at du har rett til å returnere varene du har kjøpt. Hvis du ønsker å benytte deg av din angrerett må du kontakte oss innen 14 dager. Benytt angrerettskjemaet som følger med din ordrebekreftelse på e-post. Du må selv dekke kostnaden ved returnering av varer. Returretten forutsetter at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen, dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand.
Ønsker du penger tilbakebetalt for varen, settes dette inn på din konto etter av varene er mottatt hos HOBBYKUNST Norge.

REKLAMASJON
Ved feillevering, ødelagte varer eller annen mangel på varen kan du reklamere. Reklamasjon til HOBBYKUNST Norge må skje umiddelbart og senest 8 dager etter mottakelse av varene. Fakturanummer må oppgis.
Husk å sjekke hele sendingen nøye før du kontakter oss. Ved mottakelse av varer må eventuelle skader straks meldes til transportøren. (Dette for å få erstattet eventuelle ødelagte varer.)

RETUR
All retur må avtales med HOBBYKUNST Norge på forhånd, med henvisning til fakturanummer. Ved godkjent retur kan vi sende deg en forhåndsbetalte adresseetikett  i posten.  Ved bruk av denne slipper du å legge ut porto. Avtalt retur kan også sendes oss på billigste måte i originalforpakning. Retur som sendes i oppkrav eller rekommandert vil ikke bli innløst! Husk å pakke varene godt samt oppgi antall kolli (esker) som skal returneres.
Ved retur av varer som ikke skyldes feil eller mangler fra HOBBYKUNST Norge sin side, påløper behandlingsgebyr på kr. 175,-. Fraktkostnader dekkes av kunden. Returretten forutsetter at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen, dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand.

UAVHENTET PAKKE
Dersom du ikke henter bestilte varer og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. I slike tilfeller vil du bli belastet med frakt kostnader tur/retur + et gebyr pålydende kr. 250,-. Dette for å dekke våre kostnader i forbindelse med den uavhentede pakken.
 
FORBEHOLD
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.