• NORGES STØRSTE HOBBYBUTIKK
  • FRI FRAKT OVER 1000.-
  • RASK LEVERING

Om HOBBYKUNST Norge

HOBBYKUNST Norge sin visjon er å være en inspirerende hobbybutikk og aktivitetshus for hobby og kreativitet, og vi skal få det til "å klø i fingrene av skaperglede", og vi har god kunnskap om våre produkter. Hos oss kan du velge mellom mer enn 20.000 forskjellige produkter, og vi har til og med designet og produsert våre egne unike produkter du kun får kjøpt hos oss.

HOBBYKUNST finner du på Karihaugen et steinkast fra Elkjøp Megastore og Power, og rett bak Maxbo vis-a-vis bensinstasjonen. Vi er å finne i et industribygg med mange forskjellige firmaer, og over 100 parkeringsplasser rundt hele bygget. Her er det rullestol- og barnevogn vennlig med heis og god skilting i oppgangen.

HOBBYKUNST Norge startet i 2010 under andre eiere, men med dagens eier med på lasset. I 2015 overtok Connie eierskapet og fører i dag familiebedriften videre der kundeservice og skaperglede fremdeles står i fokus. Vi har et bredt spekter av hobbyvarer innen kortlaging og scrapbooking, kunstnermateriell og maling, garn, porselensmaling, generell hobby, kakedekorering, borddekking og barneprodukter. Hos oss ønsker vi at du skal få inspirasjon og skaperglede, og vi bruker mye tid på å tilegne oss fagkunnskap om de produktene vi har i vårt sortiment og butikken er full av inspirasjon og prosjekter fra vårt flotte designteam.

Vi har et eget kursrom for aktiviteter og kurs, samt arrangementer som utdrikkingslag og bursdager. Ta gjerne kontakt med oss på info@hobbykunst-norge.no for mer informasjon.

Ved bestilling i vår nettbutikk, kan du sitte hjemme å velge ut produkter i ro og mak og velge henting Karihaugen. Da plukker og pakker vi din bestilling, og du kan hente varene dine når det passer. Vi bruker Post Nord og MyPack Collect på alle våre utsendinger, og har derfor raske leveringer. Vi sender helst ut nettordrene våre samme dag, eller senest dagen etter vi har mottatt ordren. Alle ordre som legges inn i helgene, går som regel ut påfølgende mandag. Husk at ved helligdager og andre fridager sendes det ikke ut ordre!

HOBBYKUNST - POPPYDESIGN - KREATIVT UNIVERS - HOBBYBUTIKK OSLO - HOBBYBUTIKK LØRENSKOG - HOBBYBUTIKK AKERSHUS - SCRAPPEBUTIKK OSLO - 2.jpg