• norges største hobbybutikk
  • fri frakt over 1250.-
  • rask levering

Er du kreativ? Kjenner du noen som er kreative? Så spre ryktet!

Vi feirer nemlig HOBBYGLADE DAGER hele helgen, og inviterer til utvidede åpningstider, demoer, minikurs, lykkehjul og litt tilbud. Vi stiller mannsterke, og har du spørsmål, trenger råd eller bare vil ha tips til årets juleverksted. Ta turen innom oss!

15.09.2019
Les mer

Eller er du som meg, dreper alt grønt i min nærhet? Jeg kan virkelig ikke ha ansvar for noen form for planter hjemme, så hos oss er det mannen som steller hjemme!


Stilkblomster går heldigvis bra, og denne karen jeg skal vise dere her. Han trenger ingen form for vann noengang, og er skikkelig dekorativ. Si hei til min nye venn, kaktusen! Og det er ikke hvilken som helst kaktus, det er nemlig en kaktus laget av treverk. Helt i min gate.

08.05.2019
Les mer

Vi har ventet lenge, men nå kan vi endelig presentere det vi mener er vårens aller HOTTESTE nyhet! Holtz har nå kommet med Transotype Synthetic Paper, et syntetisk papir for alkoholblekk og Copic Various.

08.05.2019
Les mer

Hipp hurra for 17 mai og grunnlovsdagen vår! Dette er dagen vi får på oss bunaden og finstasen, og disker opp til feiring. Vi har satt sammen et knippe bilder med borddekorasjoner og annen pynt som kan gjøre forberedelsene dine litt enklere.

08.05.2019
Les mer

HOBBYKUNST har flyttet til Karihaugen i Oslo, og deler nå lokaler sammen med Poppydesign.

Her har vi skapt et KREATIVT UNIVERS med et unikt utvalg av hobbyvarer og eget design, god kundeservice og stor fokus på god kreativ atmosfære.

Vi har til og med en mannekrok! Og det beste av alt, vi har nå lagt til rette både for rullestolbrukere og barnevogner, så her er alle velkommen!

10.04.2019
Les mer

Leter du etter aktiviteter for påsken? Enten på hytta eller hjemme-påsken i byen? 

Lag enkle små søte påskeharer av trekuler i pastellfarger! Dette er en aktivitet som kan gjøres av både voksne og barn, og det er ikke mye produkter som trengs for å lage disse.

Du finner materiallisten over produkter du trenger nederst på siden!

02.04.2019
Les mer

Det er litt ekstra kos å sitte inne med kreative sysler på mørke vinterkvelder, og påskepynt er alltid kos å lage.


Utgangspunktet er en betonghare og en kuppel som har fått litt ekstra herlige små dekoregg i påskefarger.

16.03.2019
Les mer


Det å lage sine egne såper har kommet på moten igjen, og nå med et hav av varianter man kan sette sammen. Ved å lage sin egen såpe, kan du lage den helt tilpasset deg eller den du skal gi den til. Dette er rent velbehag, og hvem setter vel ikke pris på hjemmelaget såpe?

10.12.2018
Les mer

Ryddig hjem, ryddig hode. Med vårt nye oppbevaringssystem kan du tilpasse dine preferanser på oppbevaring, enten det er på hobbyrommet eller et annet sted i hjemmet. Det nye "Pen & Peg"-oppbevaringssystemet gjør det praktisk å oppbevare dine favoritter i nærheten av der du sitter med hobbyen din. Fleksibelt og et utalling muligheter til å sette det opp slik du ønsker det!

15.02.2019
Les mer

Copic Award er en begivenhet hvor målet er å skape en møteplass for alle Copic-fans over hele verden, samtidig som det er en konkurranse med premiering i ulike kategorier.

Du kan delta ved å sende inn bilde av ditt eget Copic-kunstverk. Alle innsendinger legges ut på «Copic Award Site» https://copicaward.com/work/ hvor det kan deles videre av Copic-fans på Facebook, Twitter, Instagram

01.02.2019
Les mer

STORY IN A BOX er et nytt konsept med små miniatyr landskap man setter sammen, og dekorerer etter sin egen smak og stil.


Materialsettene er enkle å sette sammen, og de er flotte enten man maler dem eller bruker de som de er! De kan også dekoreres med lys og folie, slik at de lyser opp i mørket.


Og det beste av alt, dette kan gjøres av både små og store en vinterkveld, som helgeaktivitet eller som et prosjekt på juleverksted.


Dette er en introduksjon til hvilke sett vi har, så du kan velge hvilket som passer best for deg og dine basert på hva du ønsker å dekorere med hjemme hos deg eller noen du er glad i! For dette er også flotte julegaver!

27.11.2018
Les mer

My Favorite Things produkter har lenge stått på ønskelisten hos oss på HOBBYKUNST, og nå har vi tatt steget og tatt inn våre favorittstempler. Designteamet vårt jubler, og du vil nok snart finne en del kort i bloggen vår fremover og utover våren. 

Her kommer derimot masse juleinspirasjon fra designteamet til My Favorite Things, og vi håper du blir inspirert av den flotte fargeleggingen og hvordan kortene er satt sammen.

25.11.2018
Les mer

Et landsomfattende initiativ markerer lokal verdiskaping gjennom bevisst handling! 

 

Hundrevis av selvstendige butikker over hele landet er med på en bevisstgjøringskampanje. Butikkene danner en felles front ut mot kundene hvor målet er å få gjort kundene oppmerksom på den viktige verdiskapingen lokale butikker står for. Som små aktører er det vanskelig å holde tritt med kjedenes og nettbutikkene stadig mer rungende budskap med tilhørende prisdumping og salg året rundt. Det gjør noe med kundenes forventninger. 

 

Min butikk er med på markeringen hvor fokus er på kvalitet, service, fagkunnskap og kjøpsopplevelse. Gøril Florvaag, i Butikkutvikler.no - som jobber med selvstendige butikker over hele landet står bak dette gode initiativet. Med på laget har hun fått designeren Giske Berland fra gb-design.no. 

 

Vi boikotter kanskje ikke black friday, men forsøker å være en motvekt. 

23.11.2018
Les mer

Julen nærmer seg, mørketida har kommet og vi koser oss innendørs! Hva er ikke bedre enn at man lager egen dekorasjon til pynt på bordet eller på peishylla?

 

Vi har fått inn stjernefat i rustikk treverk som gjør seg flott til årets juledekorasjon, og fatene kommer i to forskjellige størrelser. Her har du hva du trenger...

19.11.2018
Les mer

Kombinasjoner, fargekontraster og flytende malings teknikker. Dette er maleteknikker som aldri gir likt resultat, som krever høy kunstnerisk kompetanse eller ferdigheter innen figurativ maling.

 

Dette er abstrakt, fargeglede og spenning - hvordan blir resultatet denne gangen? Og tilsetter du litt silikonolje, så får du enda mer spenning i lerretet ditt! Vi har nå satt sammen en mer utfyllende artikkel med bedre bilder, bedre forklaring og ikke minst med det nye produktet SOLO GOYA Pouring medium.

05.11.2018
Les mer

Copic er produsert i Japan av .Too Corporations. De første tusjene ble produsert i 1987, altså er det 30 års jubileum i år!

Copic ble opprinnelig produsert for kunstnere og designere, men brukes i dag også av kortlagere, illustratører, Manga-artister og barn. Holtz Office Support GmbH lanserte Copic i Europa, og det må sies å ha blitt en stor suksess.

03.11.2018
Les mer

Vi har fått en unik sjanse til å få lov til å selge Pretty Pink Posh produkter til kortlaging og liknende papirprosjekter. Innen denne kategorien får du stempel sett med tilhørende dies, dies og rammer, samt fantastisk flott blink og halvperler.

21.10.2018
Les mer

Vi inviterer deg og dine venner til Hobbyglade dager i en hel uke med tilbud, demoer og ikke minst søndagsåpen butikk! Enten du trenger inspirasjon til årets julekort eller du vil ha ideer på hva du skal lage til juleverkstedet, så stiller hjelper vi deg gjerne.

 

Er du registrert kunde hos oss? Ja, da kan det tenkes at du i tillegg til flere GODE TILBUD også får en "liten ekstra gulrot" denne uka :-) Kom innom da vel!

18.09.2018
Les mer

Modelleringsleire for barn er populært, og Sillk Clay er en av våre desidert favoritter på HOBBYKUNST. Den er enkel å forme, fargerik og veldig fleksibel.

27.08.2018
Les mer

Vi har mange forespørsler om hvilke blyanter som erstatter Prismacolor og fargeleggings teknikker nå som tilgjengeligheten på disse fargeblyantene bare blir vanskeligere og vanskeligere. Det er viktig for oss å vite nok om våre produtker til at vi kan anbefale produkter til ditt bruk, basert på kvalitet og pris.

24.08.2018
Les mer

...en veninnegjeng med nye stempler?

Det er alltid morsomt å se hva andre gjør med stempler du har designet selv, fordi du setter deg en viss ide om hva du ville gjort med akkurat de stemplene du har tegnet. Vi utfordret derfor en venninnegjeng med blomsterplata vår, der de fikk likt utgangspunkt og helt frie tøyler!

03.07.2018
Les mer

Vi ønsker å gi våre nyhetsmail mottakere en ekstra takk, og i den anledning ønsker vi å dere noe spesielt som takk for at du legger igjen mailen din hos oss.

02.07.2018
Les mer

Smykkelaging er på vei inn, og det å lage røffe og elegante DIY smykker fra bunn av er enklere enn du tror!

Smykkebetong blir flotte gaver som kan gis bort som sommergave, venninnegave eller bursdagsgaver. Her kan du designe smykket som passer perfekt til mottakeren :-)

02.07.2018
Les mer

HOBBYKUNST Norge har gått sammen med Poppydesign om et nytt prosjekt som vi kaller "Huldra designstudio", der vi nå har designet 12 stempelplater med fokus på norsk design og norske tekster.

17.06.2018
Les mer

HOBBYKUNST Norge sin visjon er ”å få det til å krible i fingrene av skaperglede", og det skal være inspirerende å besøke oss i butikken i Lørenskog eller klikke seg inn på en av våre sosiale medie kanaler. Vi ønsker å spre så mye inspirasjon vi kan, enten det er fra oss som jobber på HOBBYKUNST eller det er fra vårt fantastiske designteam.

18.05.2018
Les mer

LAGE SLIM er en trendy "greie" blant barn om dagen, og den har faktisk vart i en stund nå. Her har vi laget en inspirasjons artikkel med oppskrift, tips for tilbehør og ikke minst inspirasjonsbilder.

20.05.2018
Les mer

Møt våren med friske akvarellfarger i tusjform - SOLO GOYA Aqua Paint Markers er akvarelltusjer med høy kvalitet og unike egenskaper. Lag små fargerike kunstverk mens du sitter i solen, eller er på reise. Friske herlige farger som bare gjør deg glad!

02.05.2018
Les mer

Det finnes et ubegrenset antall malingsteknikker både for lerret og kortlaging, og det kan nesten ikke bli enklere enn det vi kaller "kredittkort bakgrunn" hos HOBBYKUNST. Ikke trenger du mange produkter for å gjøre denne teknikken heller, og det tar heller ikke lang tid å ferdigstille mesterverket.

23.04.2018
Les mer

Det å dekorere kopper er enkelt og kjempe fint, og det er ikke så mye utstyr som skal til. Velg blant dine favoritt farger, og mal for frihånd eller skriv en tekst. La barna utfolde seg i kreativ lek, og bli gjerne med på leken du også :-)

21.03.2018
Les mer

Strikk en påskeklut til en venn, og overrask noen med en gul strikkeklut til påske. Oppskriften finner du her, og den har vi designet for våre kunder som strikker kluter av Summer Cotton fra Svarta Fåret.

15.03.2018
Les mer

Materialpakke med flere og mange muligheter til å utfolde seg kreativt! Pakken inneholder papir, snor og maler til disse prosjektene, men du kan selvfølgelig velge å bruke arkene til noe helt annet.

28.02.2018
Les mer

Her kommer vi med nok en GRATIS STRIKKE-OPPSKRIFT på kluter, og denne gangen har vi stikket den i påskefarge. Den kan selvfølgelig strikkes i alle andre farger også, men vi nærmer jo oss påske med stormskritt.

28.02.2018
Les mer

Vi kan pynte egg på utrolig mange måter, og det er heller vanskelig å velge hvordan man skal pynte årets påske egg.

28.02.2018
Les mer

Pynt påskeeggene på en morsom måte! Denne teknikken er for både barn og voksne, og en kjempe morsom påskeaktivitet for kreative sjeler.

Du trenger ikke mye utstyr og kan enkelt ta med dette på påskefjellet for aktiviteter innendørs om været blir stygt.

23.02.2018
Les mer

Det finnes utrolig mange gøyale måter å pynte påske egg på, og her har vi brukt vår populære betongpaste til å lage røffe og dekorative påskeegg som påskepynt enten hjemme eller på hytta.

22.02.2018
Les mer

Enhjørninger og regnbuer er i vinden, og hvorfor ikke lage flotte enhjørning pynt på fargeblyantene dine? Dette er ikke så vanskelig som det ser ut til, og med Silk Clay går modelleringen som en drøm. Denne myke leiren er en fryd å forme!

12.02.2018
Les mer

Julekort kan lages på så utrolig mange måter, og nå haster det med å få laget alle julekortene som skal sendes til jul. Her har vi laget et "clean & simple" juelkort som kan lages på en halvtime, og her har vi tatt utgangspunkt i et vintermotiv fra et av våre mønsterark.

27.11.2017
Les mer

Kreative barn er lykkelig barn og det finnes mange aktiviteter man kan finne på med barna. Her er en morsom ide på å lage et lite galleri på barnerommet. La barna male yndlingsdyrene på en enkel og morsom måte!

13.10.2017
Les mer

Hvorfor ikke redesigne kaffe- eller tekoppen din, eller lag en bursdagsgave eller julegave til noen du syns fortjener det. Her kan du gjøre det enkelt og personlig med 1 kopp og 1 stk tusj!

13.10.2017
Les mer

Brush lettering og håndskrift er morsomt og en flott måte å være kreativ på. Solo Goya Aqua Paint Marker er perfekte til disse teknikkene, enten det er for å lage bakgrunnen bak skriften eller skrive brush-skriften.

11.10.2017
Les mer

Gjenbruk er tingen, og ikke minst miljøvennlig! Pimp gjenstander som rammer, møbler og interiør til den fargen som passer til din stil. Hvorfor ikke gå på et loppemarked og lag noe helt nytt ut av dette :-)

04.10.2017
Les mer

Her kommer en ny gratis oppskrift fra oss, og denne gangen på en heklet gryteklut i 3 forskjellige farger. Gratis oppskriften er utarbeidet for vårt favoritt garn "Summer Cottone" fra Svarta Fåret.

05.09.2017
Les mer

Nå har den endelig kommet, tusjen vi har ventet så lenge på! Dette er akvarellens STORE NYHET, og det lille vi har testet tusjene ut så langt har gjort oss hekta på AQUA PAINT MARKERS. SOLO GOYA Aqua Paint Marker er en pensel penn for moderne tegning og fargelegging, kalligrafi, illustrasjoner og grafisk design i akvarell stil.

30.07.2017
Les mer

Vi har gleden av å presentere en ny mønsterpapir serie fra MAJA DESIGN i flotte blå- og brune toner i tradisjonelle Maja-mønster og stil. Arkene er kjempe flotte til alt fra bursdagskort, herrekort, guttekort og konfirmasjonskort.

12.07.2017
Les mer

Hva pynter man med i en planner, og hvorfor skal man ha en planner? Dette er spørsmål vi stadig kommer innom, og for å gjøre prosessen enklere så lager vi en serie inspirasjons artikler om planners og kalender utover sommeren og høsten. I første del av denne serien tar vi for oss hva vi kan bruke i en planner av pynt og stæsj.

11.07.2017
Les mer

Da har Sissel Anita satt seg ned og laget enda en gratis strikkeoppskrift til oss på kluter, og det til vårt favoritt klutegarn Summer Cotton fra Svarta Fåret. Garnet koster kun kr 20,- pr nøste, og garnet finnes i herlige sommerfarger.

05.07.2017
Les mer

Pouring medium teknikk er i vinden, og vi har fått så mange forespørsler vedrørende denne teknikken at vi bare rett og slett måtte teste ut dette selv. Denne teknikken får det til å klø i fingrene på en kreativ sjel, og det blir aldri likt resultat. Her har du et teknikk kurs med råd og veildning på hva du burde gjøre og ikke gjøre :-)

04.07.2017
Les mer

Å male med oljemaling gir en helt annen dimensjon enn både akrylmaling og akvarellmaling, og gir større muligheter til kreativ frihet med lengre tørketid. Dette er maling med en fantastisk glans og smidighet som både gjør den enkel å blande, men også brukes til de fleste teknikker.

07.06.2017
Les mer

Konfirmasjonstiden er her, og mange konfirmanter skal feires i helgene fremover. Her kommer inspirasjon til et enkelt og flott guttekort med stripemosaikk-teknikk, glittertape og die-cuts.

Vi tar en nærmere titt på hvordan du enkelt kan løse det å lage et konfirmasjonskort selv!

24.04.2017
Les mer

Her kommer vi med nok en gratis oppskrift på kluter som er designet av vårt designteam medlem Sissel Anita til våre kunder.

Denne gangen en herlig påskegul klut i enkelt mønster som de fleste klarer å strikke. Strikk en liten klut og gi bort hjemmelaget såpe samtidig, eller legg ved en liten oppvaskkost som det "lille ekstra". Flott gave til en man bryr seg om.

07.04.2017
Les mer

Delbare julekuler er morsomme å lage, og her er det kun fantasien som hindrer en. Iallefall om vi ser på hva vår designer Kirsten Hyde får til.

Sjekk ut denne flotte julekulen med julelandskap inni, og se hva hun har brukt for å lage denne herlige julekula med fuglehus og kongler.

11.12.2016
Les mer

La barna få lage sine egne julegaver til foreldre, besteforeldre, tanter og onkler, eller til noen helt andre som fortjener en hjemmelaget gave fra barna.

Vi har porselenspenner og glasspenner i alle farger, med glitter og metallik farge. Tusjene kommer også i forskjellige sett og som gavepakke!

11.12.2016
Les mer

Hvorfor ikke gi bort små gaver med små fristelser i? Den perfekte gave til de som har alt, og til de som får en liten oppmerksomhet nå i juletida.

Cellofanposene kan enkelt dekoreres med små klips i gull og sølv som gjør gaveinnpakkingen flott og elegant, og her kan man også pynte med matchende bånd.

10.12.2016
Les mer

Vi har utarbeidet noen enkle STRIKKEOPPSKRIFTER på julekuler i vår Merino Ull kvalitet fra Svarta Fåret. Dette for å vise hvor fleksibelt dette garnet er, og hvor søte julekulene blir. Vi har pr dags dato 10 forskjellige farger av dette garnet, og det er i utgangspunktet mest brukt til strikkede babyklær.

09.12.2016
Les mer

For noen uker siden så kom det inn ei kjempe hyggelig dame som ønsket å kjøpe litt decoupage lim for lys, og hun fortalte at dette var til juleverksted på SFO der hun jobbet. Det er ingen hemmelighet at vi her på HOBBYKUNST Norge syns det er kjempe gøy at barna er kreative, og får utfolde seg på det kreative plan. Og vi ble så nysgjerrige på resultatene at vi spurte veldig pent om vi fikk lov til å se noen bilder i etterkant.

09.12.2016
Les mer

Engler hører julen og juletiden til, og vi har designet vår egen lille engel med hjelp av Merino Ull fra Svarta Fåret, en heklenål og litt pynt som en liten engel trenger!

Se hvordan du lager den her!

20.11.2016
Les mer

Vi introduserer med dette enda en ny garnkvaltiet hos HOBBYKUNST, og vi fortsetter å utvide vårt sortiment på garn fra Svarta Fåret. Svarta Fåret er en garnprodusent fra Sverige og som utvikler sine egne strikkeoppskrifter i populær skandinavisk stil og design.

Dette nye garnet som heter Pearl er kjempe flott til å strikke alt fra interiørting som puter og tepper, til gensere, skjerf og sjal. Selve garnet inneholder små hvite perler som gjør at strikketøyet får et ekstra flott særpreg.

15.11.2016
Les mer

Vi har vært så heldige å få besøk av Rhea og Angie fra Little Darlings, og i denne artikkelen ønsker vi å presentere Rhea som også er grunnleggeren bak Passionate Paper Creations og en av USA's dyktigste Copics fargeleggere.

Sett av helgen 22.-23. oktober, da braker det løs med Copics fargleggingskurs med Rhea.

04.10.2016
Les mer

Her har du en gratis strikkeoppskrift på håndlaget klut som tar seg godt  ut som vertinnegave, gave til en venninne som har alt eller som dekor i sitt eget kjøkken. Klutene er strikket av "Summer Cotton" - bomullsgarn fra Svarta Fåret.

06.09.2016
Les mer

Vi er stolte over å ha Poppydesigns plannere som del av vårt sortiment, og med norske tekster og flott design så tror vi disse to kalenderne virkelig vil falle i smak hos dere som elsker Planners & filofaxing.

Sarte farger, flotte former og ikke minst norske tekster slår virkelig inn her hos Hobbykunst, og snart kommer det innsett til kalenderen som kan gjøre planleggeren enda mer tilpasset deg som bruker.

13.08.2016
Les mer

Vi har designet ny gratis strikkeoppskrift på kjøkkenkluter, og vi har som alltid brukt vårt favoritt garn "Summer Cotten" fra Svarta Fåret. I løpet av høsten kommer vi med flere oppskrifter på dette fantastiske bomullsgarnet.

30.07.2016
Les mer

Bli din egen smykkedesigner, og støp de mest fantastiske rustikke smykker du kan tenke deg! Enkelt er det også, og du trenger ikke masse utstyr!

19.07.2016
Les mer

Vi er i gang med nye strikkemønster til kluter, og Hobbykunst ønsker å dele disse flotte strikkeoppskriftene som Sissel Anita designer.

Klutene er designet med enkle mønster som gjør at alle kan klare dette, og det å strikke sine egne kluter er jo en perfekt kreativ aktivitet for årstiden vi er på vei inn i!

28.05.2016
Les mer

Vi har gått litt frem og tilbake mellom å ha et godt utvalg garn til å ha nærmest ingenting, og nå har vi bestemt oss! Vi ønsker å være din hovedleverandør på hobby, og har derfor fra mai 2016 begynt å ta inn bomullsgarn til kluter og små hobbyprosjekter.

Vi har ved flere anledninger vært i snakk med Svarta Fåret, og har egentlig lenge ønsket å ta inn garnkvaliteter fra denne produsenten. Nå har vi tatt første steget, og du skal ikke se bort i fra at det kan komme flere kvaliteter etterhvert...!

28.05.2016
Les mer

Et steg for steg kurs på en innbundet notatblokk som du kan gi bort som vertinnegave, gave til en som har alt eller som bursdaggave til familie og venner.

Enkel, grei og flott gave som du kan lage på ikke altfor lang tid, avhengig av hvor mye du pynter!

26.03.2016
Les mer

Her kommer litt PLANNER INSPIRASJON - og jeg håper at jeg ved å legge ut denne enkle inspirasjonen på pynting av kalender side, kan inspirere mange begynne å gjøre det samme!

I denne artikkelen er det brukt Simple Stories Carpe Diem planner, samt et av de nye klistremerke arkene fra samme produsent.

17.02.2016
Les mer

Lag dine egne bordkort helt etter din egen stil og smak!

Gjør det enkelt og bruk det som det er, eller pynt på din egne måte! Mange muligheter med dette bordkortet i kraftkartong.

16.12.2015
Les mer

Hjemmelagde julekuler er flotte julekuler enten om du har det på ditt eget tre eller om du har gitt dem bort i gave. Pynte juletreet ditt med julekuler i helt din egen stil, og i denne inspirasjons artikkelen ser du hvordan man kan pynte dem med matt krittmaling og glitter. Kjempe fine julekuler på en to tre!

09.12.2015
Les mer

Det skal være enkelt og gi et flott resultat, dersom man skal pynte vinduene for vinter- og julesesongen. Med windows snow fra Rayher, sjablong og en stubbe svamp kan du utføre jobben på kort tid og samtidig få et bra resultat.

Dette er så enkelt at tilogmed barna kan gjøre dette!

30.10.2015
Les mer

Er du glad i å ta mange bilder, og ikke helt vet hva du skal gjøre med dem? Blir de bare liggene på harddisken din, og sett på en sjelden gang?

Hva med å lage et album med bildene dine som du kan vise familie og venner? Her viser vi deg hvordan du enkelt kan lage ditt eget album på 1-2-3.

01.03.2015
Les mer

I fjor var det Loom Bands som var den store farsotten, i år er det My Beads som er trenden!

Pynt headphones til mobilen din, skolisser, lader eller bruk dem sammen med LoomBands. Enkelt, morsomt og veldig fargerikt!

28.04.2015
Les mer


Trenger du en oversikt over fargene på Distress blekk?

Her er en liten oversikt over de forskjellige fargetonene til Distress blekket som kan gi deg en pekepinn på hvilke toner som fargene har.

02.03.2015
Les mer

Hobbykunst og Design in Papers har gleden av å ønske Becky Higgins velkommen til Skandinavia for første gang.

Samarbeid lønner seg, og vi har slått oss sammen med svenskene for å få dette til! En sjelden sjanse for oss og for dere som driver med lommescrapping!

 

26.02.2015
Les mer

Wink of Stella Brush Tip Glitter Markers fungerer akkurat som en pensel men med ink og glitter.

23.01.2015
Les mer

Papirserien Blue Bay fra KaiserCraft er i avdempede fargetoner, delikat avstemt.
Fargene passer perfekt i denne kalde årstiden der vi begynner og drømme om sommeren og varme…

23.01.2015
Les mer

Bokstaver, ord og uttrykk er dekorativt, og ved hjelp av maskering bokstaver er mulighetene mange…

21.01.2015
Les mer

La oss forlate hverdagene og dra til Paris med sine blomstrende hager og idylliske bulevards...

16.01.2015
Les mer

Nå er det vinter og kaldt ute - hva passer vel da bedre enn å male et bilde med sterke, varme farger? Solo Goya Akrylmaling har en kremaktig konsistens, og kan påføres med pensel, spatel, svamp eller med sprute teknikk.

16.12.2014
Les mer

Perler tredd på stjernewire er dekorativt og enkelt å få til!

11.12.2014
Les mer

Doodle City er et raskt familiespill der man tegner veier og lager sin egen by.

11.12.2014
Les mer

Hvert år dumper det ned mange tusen julekort i postkassene i de tusen hjem. Og hvem synes vel ikke det er hyggelig med en hilsen til jul?

08.12.2014
Les mer

Sandnes Garn har sammen med Skappel kommet med nye farger i Skapperlgarnet Suri samt nye strikke oppskrifter.

05.12.2014
Les mer

Lag noen nostalgiske pyntekuler med vintagemotiv, glitter, decoupage og delbare plastkuler.

05.12.2014
Les mer

Det er alltid morsomt å lage sin egen julepynt, og våre delbare julekuler er perfekt til dette formålet!

De kan pyntes helt etter din egen smak og tålmodighet, og du kan enten gjøre det kjempe enkelt eller pynte med masse små detaljer.

04.12.2014
Les mer

Kreative barn er glad barn!

Vi foreslår kreative gaver til barna, der barn får utfolde seg og la fantasien fare løs enten det er med fimoleire, papir&tusjer eller noe helt annet! Vi har mange flotte gaver for kreative barn, og her har du noen av dem...

Håper du finner det som passer for ditt barn, og du kan se flere produkter her!

04.12.2014
Les mer

Ingen ting er som et hjemlaget julekort. Men det er ikke alltid tiden streker til.. Hvis du likevel vil være kreativ og lage noe unikt finnes det løsninger: Lim på pynt som bånd, glitter, washi tape og smådekor på dine kjøpte julekort. Enkelt, stilig og morsomt.

 

18.11.2014
Les mer

Kjempe artig julekalender for barn - i herlige farger kan du dekorere din førjulstid med herlige motiver av snømenn. Ikke bare er den rask å lage, men innpakkingen er helt overkommelig i pris også!

Du trenger 3-4 stk ark pr kalender og 1 pakke med hvite poser - total kostnad kr 100,-.

15.11.2014
Les mer

Enten du skal lage en forseggjort juleklander, eller er ute etter en raskere variant, finnes det mange muligheter. Her har vi samlet noen ideer, fra de mer avanserte til enklere advents klandere.

17.11.2014
Les mer

Lag en mer forseggjort julekalender som kan stå fremme som årets flotte juledekorasjon!

Det flotte med denne er at den kan pyntes slik at den passer inn i ditt interiør, og samtidig gjøre nytten som julekalender med små overraskelser.

14.11.2014
Les mer

Enkel og rask julekalender for den som trenger å lage en julekalender i en fei! Det er alltid litt hastverk før 1. desember, og hvorfor ikke lage en julekalender som er rask å sette sammen?


Med denne julekalenderen kan du fokusere mer på gavene enn på selve kalenderen, men den er allikevel flott å se på og dekorativ gjennom juletiden!

14.11.2014
Les mer

Vi har tall til julekalender! Lag en personlig julekalender til en du er glad i. Tallene 1-24 finnes i mange varianter… 

10.11.2014
Les mer

Lag dine egne sokker med antiskli! Kjempe enkelt å påføre, og nå får du antiskli i herlige farger som matcher sokkene dine! Passer for både barn og voksne!


12.11.2014
Les mer

Ingen ting er som et hjemmelagd julekort. Nå har vi fått inn mange nye, lekre stempler med julemotiv for fargelegging.

11.11.2014
Les mer

Juletiden nærmer seg, og det er alltid koselig å gi bort en vertinnegave eller julegave som man har laget selv!

10.11.2014
Les mer

Adventslys – la deg inspirere! Desember nærmer seg og det er tid for å tenke på adventslys. Men bytt gjerne ut den tradisjonelle kransen – her følger litt inspirasjon

10.11.2014
Les mer

Kvelden før kvelden, Juleminner, Snø til jul… Tiddeligbom, Snømannen Kalle, Vinterstrikk… Dette er navn på ark i serien Stille Natt fra PapirDesign.

29.10.2014
Les mer

Spennende kurs med Elizabeth Elton! Brettekort kurs, Telyskort og merkelapper, Copics julekort og Copics fargeleggingskurs

20.10.2014
Les mer

Velkommen til HOBBYKUNST sin nye nettbutikk! Enklere å bruke fra nettbrett og mobiltelefon samt mulighet for faktura har vært sterkt i fokus.

24.09.2014
Les mer

Loom bands har vært populært over hele verden en tid – og har også tatt helt av i Norge! Med de fargerike gummistrikkene lages armbånd i alle mulige varianter og stiler. Ringer er også populært, og selv bikini og gensere kan lages med denne teknikken.

22.09.2014
Les mer

Det å dekorer porselen er enkelt - hvis du bruker transfer motiv! Resultatet blir personlig og unikt design.

20.06.2014
Les mer

Det nye "HOTTE" innen scrapbooking, art journaling og mixed media er akrylmalingen til Dina Wakley - vi har testet den!

25.06.2014
Les mer

Det er sommer og sol - og kjøkkenkluter strikkes i aller regnbuens farger. Det går i sterke farger og varierende mønstre. Hvorfor er det så populært å strikke kluter?

20.06.2014
Les mer

Lær deg å overføre bilder på en enkel og grei måte! Alt du trenger er Foto transfer potch, en pensel og det du ønsker å overføre bilde på!

30.06.2014
Les mer