• NORGES STØRSTE HOBBYBUTIKK
  • FRI FRAKT OVER 1000.-
  • RASK LEVERING

Betong sopp

Hagedekor eller interiørdetalj, denne lager du selv og det er faktisk ikke så vanskelig heller.


Litt tørketid, men ellers helt kurant med middels vanskelighetsgrad. Så hvorfor bruke masse penger på å kjøpe seg et design element til hagen, når man kan lage det helt selv! Og det beste av alt, det ser kjempe fint ut enten det er utendør eller inne.

Vil du vite hemmeligheten bak, eller skal vi si inni, denne soppen? Vi har brukt en halv del av en delbar akrylkule og en isoporkjegle.

BETONG - HAGEDEKOR - KNABETONG - GUTEN BETONG - STEIN SOPP - STØPEHOBBY - HOBBYBETONG - STØPEFORMER - 3.jpgBETONG - HAGEDEKOR - KNABETONG - GUTEN BETONG - STEIN SOPP - STØPEHOBBY - HOBBYBETONG - STØPEFORMER - 4.jpg

Disse to elementene er altså hovedstrukturen og selve kjernen i soppen, og for å lette prosessen litt så dekket vi først kjeglen med knabetong og dekorerte denne ferdig med striper og struktur på selve stilken. Det er utrolig viktig å få blandingsforholdet riktig, slik at betongen ikke glir av isopirkjeglen fordi den er for våt. Les bruksansvisningen på pakken nøye, og tilfør betongpulverret litt og litt vann. det er ikke så mye som skal til!

Vi kappet bitte litt av toppen på kjeglen, slik at det var enklere å feste den ene halvdelen av kula.

Etter at selve stilken er tørket, så kan man begynne med toppen av soppen. Ha så tykt lag som du ønsker i henhold til hvor stor lokk du vil ha på soppen. Lag litt striper og struktur på denne også, og her trenger ikke alt være helt jevnt. Det skal se litt rustikt ut!

BETONG - HAGEDEKOR - KNABETONG - GUTEN BETONG - STEIN SOPP - STØPEHOBBY - HOBBYBETONG - STØPEFORMER - 1.jpg

Du trenger følgende...

 

Relaterte varer

Delbar kule - ø 18 cm, 2 deler klar plast
Varenr.
3911737
kr 105,00
Isopor - Kjegle 21 cm
Varenr.
3301000
kr 28,00
Kreativ modellerings betong, 1 kg
Varenr.
34211000
kr 139,00
Kreativ modellerings betong, 3 kg
Varenr.
34212000
kr 279,00