• NORGES STØRSTE HOBBYBUTIKK
  • FRI FRAKT OVER 1000.-
  • RASK LEVERING

Media Heavy Body Acrylic Paint

Det nye "HOTTE" innen scrapbooking, art journaling og mixed media er akrylmalingen til Dina Wakley - vi har testet den!

Dette er et resultat av samarbeid mellom Dina Wakley & Ranger og de har kalt malingen Media Heavy Body Acrylic Paint! Vi var selvfølgelig veldig nysgjerrig på denne akrylmalingen, siden vi allerede har et godt utvalg innen denne sjangeren i butikken vår. Kunne den ha andre egenskaper enn "vanlig" akrylmaling?

Undertegnede har testet ut malingen, og malingen er av kunstnerkvalitet! Malingen har en tykk silkemyk konsistens, men er allikevel enkel å pensle ut og blandes godt sammen med både de andre fargene, gesso og gel mediumen fra samme produsent.

Media paint.JPG

Selve malingen har mange flotte egenskaper som kan sammenliknes med akrylmaling, men denne kan også brukes på andre områder og med flere teknikker enn vanlig akrylmaling. Et lag med Dinas gesso, gjør f.eks. at du enkelt kan lage resist mønster i den tørkede malingen ved bruk av sjablonger og babywipes eller lage preget tekst og mønster i den våte malingen. Malingen er tykk nok til å brukes sammen med stensiler og spatel, og kan dermed lage opphøyede mønster på prosjektet ditt. Blander du malingen med Dinas gel medium, så kan du få enda flere effekter på prosjektene dine. Så her er mulighetene enorme!

Det fineste jeg syns med malingen er at de er fargesterke og matte, og samtidig dekkende. Se hvordan den turkise fargen dekker over den røde...

Connies bakgrunn.jpg

Mattheten i malingen gjør at du enkelt kan skrive med tusj/penn eller stemple et motiv med permanent blekk som f.eks. Archival blekk. Det får meg til å tenke på å bruke enda flere medier oppå denne malingen, som f.eks. Gelatos, Faber-Castell brush pens og mye mer! Så her skal det testes mer! Det fine er at malingen er tilpasset de fleste underlag, og kan så klart brukes på papir og kartong.

Jeg kan virkelig anbefale denne malingen til Art Journal, Mixed media, kortlagingsbakgrunner og scrapbooking! Men også til dere som bruker lerret som grunnlag.

La fantasien løpe og kjør på for denne malingen er fleksibel og kan anbefales på det sterkeste!

Hilsen Connie

 

Her ser du noen av de flotte prosjektene som Dina Wakley har laget med malingen...

Dina 1.JPG Dina 2.JPG Dina 3.JPG Dina 4.JPG Dina 5.JPG

 

 

Relaterte varer

Dina Wakley: Matte Finish - Media Gel Medium
Varenr.
MDM41740
kr 99,00