• NORGES STØRSTE HOBBYBUTIKK
  • FRI FRAKT OVER 1000.-
  • RASK LEVERING

Favoritt verktøy

Som kortlager trenger man verktøy, og her har jeg samlet et knippe av mine favoritt verktøy som jeg bruker hele tiden.


Alle disse ligger i en håndsstrekning på hobbypulten min. De har vært sitt bruk, og i denne artikkelen skal jeg fortelle hva jeg bruker dem til.

Disse verktøyene har flere bruksområder som jeg ikke kommer til å ta opp i denne artikkelen, dette er kun undertegnedes preferanser og anbefalinger. Nederst på siden finner du link til alle verktøyene.

TWEEZER - PINSETT - PICKER - BLENDING - VANNPENSEL - PURPLE TAPE - SAKS - 4.jpg

Syl verktøy fra Rayher - dette verktøyet blir brukt til mye, men spesielt pirke ut av dies og stikke hull i papiret for splittbinders og brads. Jeg bruker også dette verktøyet til å pirke bort lim, og ikke minst få på plass bling og paljetter som limes skjevt på.

Detalj-saks fra EK Success - er en av de aller beste detaljsakene jeg har. Den har en veldig spiss tip, og kommer til på de mest intrikate utklippene. Den er non-stick, og god å holde i. Denne er mest brukt til å klippe ut motiver fra mønsterark og stempelmotiv.

Tweezer fra EK Success - denne er en motsatt pinsett som jeg ofte bruker når jeg skal påføre lim på mindre papirbiter, motiv og ved embossing.

Pinsett fra Rayher - denne brukes litt som tweezer over, men også til å plassere bling og paljetter.

Picker fra Rayher - dette røde verktøyet er for bling og paljetter jeg har helt oppi tri tray. Det er det trekantede lille brettet på bildet. Helt perfekt til å ha bling i, mens du jobber for så å bruke det til å helle det oppi beholderen igjen etter bruk. Picker verktøyet har en klebrig rød gummi på tippen som gjør det enkelt å plassere bitte små detaljer.

Blending tool fra Tim Holtz - bruker jeg for det meste å sverte kanter.

Distressing tool fra Crafter's Companion - dette verktøyet er perfekt til å skrape og røffe opp kanter på mønsterpapir og kartong.

Purple tape - maskeringstape med god hold, samtidig som den ikke ødelegger papiret du jobber på. Bruker denne tapen til å holde på plass stensiler, maskere stensiler og også når jeg skal lage bakgrunner med akvarellmaling. Da får jeg flotte "crispy" avgrensninger.

Blending brush - helt avhengig av disse børstene. Har fra flere leverandører og må si at jeg liker de fra Picket Fence og Taylored Expression best. De sistnevnte er spesielt "vakre" å se på.


TWEEZER - PINSETT - PICKER - BLENDING - VANNPENSEL - PURPLE TAPE - SAKS - 2.jpg

Verktøyene har jeg i en liten oppbevaring fra Taylored Expression, og som er stødig og tar liten plass. Den grønne delen av oppbevaringen er silikon eller gummi som er fleksibel, det vil si at du har stor variasjonsmulighet på hvilke verktøy du kan sette oppi oppbevaringen.


Relaterte varer

Tweezer, 11.5 cm, 1/Pkg
Varenr.
8920600
kr 59,00
Mini picker for perler & bling, 2/Pkg
Varenr.
21946000
kr 75,00
Syl & pirker m/håndtak, 1 stk
Varenr.
6110000
kr 35,00
H2O waterbrush, mini, 1/Pkg
Varenr.
60822000
kr 75,00
Mini Ink Blending Tool 1inch Round
Varenr.
IBT40965
kr 79,00
Tri Trays - Perlebrett, 3/Pkg
Varenr.
B207A021
kr 49,00
Stempelplattform, str 23x16,5 cm, A5
Varenr.
29210000
kr 399,00
Skjærebrett med falsing & kutting
Varenr.
50046000
kr 329,00