• NORGES STØRSTE HOBBYBUTIKK
  • FRI FRAKT OVER 1000.-
  • RASK LEVERING

Påskeaktiviteter for barna!

Det å dekorere kopper er enkelt og kjempe fint, og det er ikke så mye utstyr som skal til. Velg blant dine favoritt farger, og mal for frihånd eller skriv en tekst. La barna utfolde seg i kreativ lek, og bli gjerne med på leken du også :-)


Enten du er hjemme, på fjellet eller bare trenger noen kveldsaktiviteter for store og små, så er dette en fin aktivitet å gjøre! Ikke tar det plass, og det kan bli utrolig flotte frokost kopper til både te, kaffe og kakao. Alt man trenger er glass og/eller porselenskopper, tusjer og en stekeovn.

PORSELENSTUSJER - STEKEOVNSFARGER - GLASSTUSJER - HJEMMELAGDE GAVER - KAFFEKOPP - TEKOPP - GAVETIPS - PÅSKEHOBBY - 1.jpg

Mal det mønsteret til det bruket du ønsker, sett så koppene til tørk. La de tørke over natta, og sett dem så i stekeovnen på gradene som står på de forskjellige tusjene. Dette er forskjellige fra glass til porselen!

Sett koppene / kjøkkenglassene inn i kald stekeovn, sett på antall grader som er anbefalt og stek dem etter anvisning. Skru så av ovnen og la koppene / glassene stå til avkjøling inni ovnen.

Da er de klart til oppvaske, enten det er for hånd eller for oppvaskmaskin :-)

PORSELENSTUSJER - STEKEOVNSFARGER - GLASSTUSJER - HJEMMELAGDE GAVER - KAFFEKOPP - TEKOPP - GAVETIPS - PÅSKEHOBBY - 2.jpg

Hele vårt sortiment på porslens- og glass tusjer finner du her!

Vi ønsker samtidig alle våre kunder en riktig fin påske!