• NORGES STØRSTE HOBBYBUTIKK
  • FRI FRAKT OVER 1000.-
  • RASK LEVERING

Tar du altfor mange bilder?

Er du glad i å ta mange bilder, og ikke helt vet hva du skal gjøre med dem? Blir de bare liggene på harddisken din, og sett på en sjelden gang?

Hva med å lage et album med bildene dine som du kan vise familie og venner? Her viser vi deg hvordan du enkelt kan lage ditt eget album på 1-2-3.

 

Det er ikke så vanskelig som du tror, og du trenger ikke haugevis av produkter for å starte! I denne artikkelen skal vi vise deg hvor enkelt det er, og også veilede deg frem til riktige produkter til deg! Bare se her...

Illustrasjon.JPG
Det første du må gjøre er å sende bildene dine til fremkalling hos en fotobutikk nær deg, eller sende dem inn online. Her må du passe på at du fremkaller bildene dine i format 10x15 eller 15x10 cm, avhengig om de er stående eller liggende format. Det er noen få tastetrykk hos de fleste som leverer denne tjenesten.

Så klikker du deg inn på våre Project Life produktsider som du finner her!

Det du trenger er kun 3 ting...

Hvatrengerdu.JPG

Dersom du ønsker å skrive på journalkortene, så bruk en god penn - vi anbefaler Pigma Micron penner som ikke klines utover etter påskrift - de finner du her!

Systemet er lagt opp til at du enkelt putter inn bildene dine i plastlommene uten lim og uten ekstra papir, og deretter velger du journalkort som passer til bildene dine. Her velger du enten et kort som har et design og som bare spriter opp siden din, eller du velger et kort som du kan skrive din historie på.

Her ser du eksempler på kortene...

Journaling1.jpgJournalingkort.JPG
Journalkort1.JPGJournalkort.JPG

Da er det bare å begynne, og trenger du veileding så ta kontakt med oss på info@hobbykunst-norge.no - INGEN spørsmål er for dumme!
For vi må alle begynne et sted!

Her er et utvalg av produkter vi liker...