• NORGES STØRSTE HOBBYBUTIKK
  • FRI FRAKT OVER 1000.-
  • RASK LEVERING

Velkommen til ny nettbutikk!

Velkommen til HOBBYKUNST sin nye nettbutikk! Enklere å bruke fra nettbrett og mobiltelefon samt mulighet for faktura har vært sterkt i fokus.

Vi er glade over å ha utviklet en nettbutikk som gir en bedre brukeropplevelse på spesielt nettbrett og mobiltelefoner. Sidene tilpasser seg skjermen den leses på, slik at det blir enklere å finne varer og informasjon.

Spesielt fornøyd er vi imidlertid for å kunne tilby bedre betalingsløsninger. I tillegg til kort betaling (Visa eller MasterCard) kan du nå velge delbetaling, konto eller å få tilsendt varer med faktura gjennom Klarna Faktura. Dette er helt kostnadsfritt (ingen fakturagebyr) og gjør at du kan handle nå og betale senere! Det å sluttføre en handel blir også enklere, og det er mindre informasjon å fylle ut.

Vi fortsetter med fri frakt for ordre over kr 1250,-!
For ordre under kr. 1000,- tilkommer frakt på kr 129,-.
Det er dessverre svært kostbart å håndtere små ordre, og vi har derfor sett oss nødt til å innføre en minimumsordre på kr 190,-. Vi ber om forståelse for dette.

Alle ekstisterende kunder må lage en ny profil på siden, da vi ikke klarer å overføre den gamle. For kunder med kundekort vil ikke rabatten frem komme før etter neste handel, vi beklager de ulempene dette medfører.

Vi håper du blir fornøyd med den nye nettsiden!
Det er bare å ta kontakt med oss for eventuelle spørsmål.

Hilsen et spent HOBBYKUNST Team